COMUNICAT DE PRESĂ

 

EURES poate oferi asistentă si consiliere

 persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în UE/SEE

 

Locuri de muncă sezonieră  în AGRICULTURĂ  - SPANIA - CAMPANIA 2017

 

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braila prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 – 40 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017 (nu se solicită experientă).

 

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitantilor bărbati în cadrul firmei).

 

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Braila din B-dul Dorobanti nr. 603-605, parter, biroul 2, tel 0239 611 386 int.114.

DATA ȘI LOCAȚIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR!!!

 

 

 

Monica BRATU

DIRECTOR EXECUTIV